• Úspešný aj v šípkach
          • Úspešný aj v šípkach

          • Dvojnásobným úspechom sa počas víkendu prezentoval na  turnajoch v šípkach náš žiak Martin Brindzko.

            Martinovi gratulujeme!!!

        • Patrik Svoboda - víťaz súťaže IT Fitness test
          • Patrik Svoboda - víťaz súťaže IT Fitness test

          • Patrik Svoboda, žiak II. M triedy dosiahol najlepší výsledok v komplexnom testovaní digitálnych zručností v kategórii žiakov stredných škôl. Jeho výsledok bol 100 % a dosiahol ho za čas 00:58:47. Stal sa tak víťazom súťaže IT Fitness test z celkového počtu 30 060 súťažiacich stredoškolákov na Slovensku. Vyhral stáž – exkurziu v slovenskej spoločnosti PIXEL FEDERATION, ktorá sídli v Bratislave v Digital Parku a zaoberá sa vývojom free-to-play hier.

            V Bratislave ho začiatkom februára čakal zaujímavý, hodnotný program. Mal možnosť ponoriť sa do dynamického prostredia spoločnosti Pixel Federation, pozrieť sa na najmodernejšie technológie a zaujímavé projekty. Bol to zážitok, aký sa nedá porovnať s inými! Prešiel si celým procesom vývoja hry a mal možnosť otestovať aj najnovšiu hru, ktorú Pixel Federation aktuálne pripravuje. Exkurzia sa mu veľmi páčila a veríme, že ho tento zážitok motivoval k ďalšiemu rozvoju digitálnych zručností. 

            Srdečne blahoželáme!

        • Majstri Slovenska vo futsale
          • Majstri Slovenska vo futsale

          • Čiara medzi úspechom a neúspechom je v športe veľmi tenká. Tak ako sme sa stali majstrami Slovenska, tak sme mohli skončiť aj medzi porazenými. Prvé dva zápasy nám celkom nevyšli a tak bolo jasné, že postup medzi najlepšie štyri družstvá Slovenska aj po víťazstve v treťom stretnutí už nemáme len vo vlastných rukách. Chlapci sa však zomkli a v záverečných troch minútach strelili dva góly a ako sa neskôr ukázalo, ten druhý rozhodol o našom postupe. Pred semifinále sa trochu vyčistili hlavy, zmenili sa trochu veci na ihrisku a výsledkom bolo víťazstvo 4:2 nad chlapcami z Dunajskej Stredy. Náhoda to chcela tak, že prvé a posledné stretnutie finálového turnaja malo tých istých aktérov. Kým v prvom zápase sme my hrali a súper z ojedinelého útoku strelil jediný gól v zápase, tak vo finále to bolo o niečom inom. Hralo sa opatrne a aj keď sme mali viac z hry, tak na šance to bolo vyrovnané. Počas dvadsiatich minút sme však gól nevideli a tak prišli na rad penalty. V nich naši chlapci ani raz nezaváhali a keďže najlepší brankár turnaja Štapo jednu penaltu súperovi chytil, stali sme sa víťazmi. Bolo by vhodné poďakovať sa všetkým, ktorí sa o tento úspech pričinili. V prvom rade patrí poďakovanie chlapcom. Tým, ktorí boli v Bratislave, ale aj tým, ktorí sa zúčasniť nemohli. Poďakovanie patrí zriaďovateľovi školy a vedeniu školy za podporu. Poďakovanie patrí vedeniu FC Tatran Prešov za to, že nám vyšlo v ústrety a chlapcov na finálový turnaj uvoľnilo. A poďakovanie patrí aj všetkým, ktorí nás prišli podporiť do Bratislavy, ale aj tým, ktorí nám držali prsty doma. Ďakujeme.

            V Bratislave nás reprezentovali títo hráči:

            Bednár Adam, Fedor Marián, Kišš Wiliam, Krištof Jakub, Krištof Tadeáš, Michlík Jakub, Novotňák Sebastián, Rabatin Mário, Štapinský Adam, Valiček Peter

            Družstvo viedol:

            Mgr. Ľuboš Zlatohlavý, ktorému pomáhal Adrian Jusko

            Video Futsalslovakie: "Junior Futsal Cup 2024 - vyspovedali sme najlepšie tímy"

        • Mesto Prešov ocenilo našu žiačku, Táňu Blichovú
          • Mesto Prešov ocenilo našu žiačku, Táňu Blichovú

          • V Prešove ocenili naj športovcov už po 63. raz v histórii

            Mesto Prešov ocenilo v posledný februárový deň svojich najúspešnejších športovcov za rok 2023 počas galavečera v Parku kultúry a oddychu. Športovcom roka sa stal hádzanár Lukáš Urban z domáceho klubu Tatran Prešov. Do Siene slávy prešovského športu bola uvedená významná osobnosť hádzanárskych dejín Pavol Palša a in memoriam tam pribudol aj legendárny prešovský futbalista Gejza Šimanský. Galavečerom hostí už tradične sprevádzal známy športový komentátor Marcel Merčiak.

            Jednou z ocenených bola aj naša žiačka, hokejistka klubu Šarišanky Prešov, Tatiana Blichová, ktorá získala cenu za športovú reprezentáciu mesta Prešov za rok 2023. Srdečne blahoželáme!

        • Darovanie 2 % zaplatenej dane z príjmov
          • Darovanie 2 % zaplatenej dane z príjmov

          • Milí rodičia, priatelia, priaznivci škôl a školských zariadení ELBAaj tento rok môžete rozhodnúť o darovaní 2 % zaplatenej dane zo svojich príjmov. Obraciame sa na Vás s požiadavkou na odovzdanie 2 % zaplatenej dane z príjmov pre:

            ŠK Slovan SOLIVAR: IČO 42235618, č. reg. NCRpo: 18126/2023, 

                                         č. ú.: IBAN: SK47 1100 0000 0029 4707 4028

            Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane

            Darovaním 2 % zaplatenej dane z príjmov rozhodnete o hodnotnejšom a kvalitnejšom živote našich žiakov pri podpore ich vzdelávania, výchovy a telesnej kultúry. Všetky finančné čiastky budú použité adresne, transparentne, efektívne a zmysluplne na úhradu školských športových a voľnočasových aktivít našich žiakov. 

            Ďakujeme. 

        • Navždy sa zachová...
          • Navždy sa zachová...

          • Nie je to až tak dávno, keď 2. 2. 2024 sa na pôde Prešovskej univerzity uskutočnila stužková slávnosť našej IV. C triedy. Stužková slávnosť je neodmysliteľnou súčasťou a tradíciou našej školy. Aj keď tejto slávnosti predchádzala náročná a zodpovedná príprava, jej priebeh a zábava bola skvelá. Učitelia, maturanti a ich rodičia si zaspomínali na roky strávené v našej škole, ale uvedomili si aj dôležitosť a vážnosť blížiacej sa maturitnej skúšky. Po odovzdaní malých zelených stužiek, nádherných a precítených príhovoroch sa cingotom pohárov mohla začať naplno naša, tak úžasne skvelá IV. C stužková. Zachováme si ju ako vzácny dar, spomienku na naše školské časy a držíme si silno prsty na maturitných skúškach, ktoré sú už za dverami. My to dáme a nesklameme - vaša IV. C trieda.

        • Maratón písania listov
          • Maratón písania listov

          • V tomto školskom roku 2023/2024 sa naša škola po prvýkrát zapojila do projektu pod názvom Maratón písania listov, ktorý už viac ako 20 rokov realizuje organizácia bojujúca za ľudské práva Amnesty international. Čo je to vlastne Maratón písania listov? Je to najväčšie ľudskoprávne podujatie na svete. Tradične sa usporadúva v období Medzinárodného dňa ľudských práv, keď sa doň zapája množstvo ľudí, škôl, organizácií na celom svete. Jeho rozpätie je v období december až koniec februára. Počas tohto obdobia ľudia počas niekoľkých týždňov píšu listy solidarity, osobné listy ľuďom, ktorí sú uväznení, alebo sú prenasledovaní neoprávnene vo svojich domovinách. Píšu listy konkrétnym orgánom daného štátu. V týchto listoch pre konkrétne orgány sa žiada spravodlivosť pre nespravodlivo väznených, utláčaných alebo prenasledovaných ľudí. Osobné listy zas preukazujú podporu a silu nevzdať sa nádeje v spravodlivosť. Týmito listami – Maratónom písania listov, výzvam na patričné orgány sa vytvára medzinárodný tlak, ktorý nie je možné len tak ignorovať. Je v ňom sila, ktorou sa podarilo už mnohým ľuďom pomôcť a presadiť zásadnú zmenu.

            Táto výzva oslovila aj nás a na hodinách občianskej náuky, etickej výchovy a jazykov sme prispeli aj my. Podarilo sa nám dokopy napísať 88 listov z toho 66 úradom a 22 osobných listov, ktoré sme preposlali priamo na Amnesty International do Bratislavy, kde budú rozposlané do príslušných štátov. Pevne veríme, že sme aj my aspoň troškou prispeli dobrej a zmysluplnej veci a zabojovali za ľudské práva a slobody, ktoré prislúchajú všetkým ľudom na našej planéte. Uvedomili sme si ich dôležitosť a vážnosť, pocítili, že nie každý má v svojom štáte zaručenú demokraciu a právo. V tejto myšlienke a aktivite budeme určite pokračovať aj o rok pretože má veľký zmysel v tom, že aj my sme prispeli k tomu, že niekomu sa zmení život a bude vnímaný ako človek s jeho právami a slobodami.

        • Športovec mesiaca
          • Športovec mesiaca

          • Športovcom mesiaca január sa stal hokejista, hráč extraligového HC19 Ivan Thomka. Ivan je žiakom s individuálnym študijným plánom, a tak mu pohár a diplom odovzdáme až pred písomnými maturitami. Gratulujeme!!!

        • Emma s profi zmluvou
          • Emma s profi zmluvou

          • Svoju prvú profesionálnu zmluvu s klubom IUVENTA MICHALOVCE podpísala talentovaná dorastenka Emma Lukáčová. Gratulujeme.

            Prečítali sme si na stránke IUVENTY MICHALOVCE

            Ľavá krídelníčka Emma Lukáčová prišla do nášho klubu pred dvoma rokmi z Prešova. Okamžite sa zaradila medzi opory najskôr mladšieho dorastu a teraz aj staršieho dorastu. Je pravidelnou mládežníckou reprezentantkou a nakukla už aj do nášho seniorského tímu. Vekovo ešte mladšia dorastenka Barbora Sabovová je odchovankyňou nášho klubu. Patrí medzi najväčšie talenty nielen michalovskej, ale aj slovenskej hádzanej. V lete sa zúčastnila kempu EHF, na ktorý pozývajú iba najväčšie talenty z celej Európy. Takisto je mládežníckou reprezentantkou Slovenska.

            „Emma Lukáčová je talentované ľavé krídlo, ktoré sa od budúcej sezóny zaradí do seniorského tímu. Pevne verím, že bude postupne zbierať skúsenosti od svojich starších spoluhráčok. Určite je veľkým prínosom tak pre náš klub, ako aj pre celú slovenskú hádzanú. Čo sa týka Barbory Sabovovej, tá je podľa mňa jeden z najväčších talentov, aký behá po palubovkách na celom Slovensku. Aj cez mladý vek má vyzretý štýl hry. Verím, že i ona sa v budúcnosti stane základným článkom nášho A-tímu a budeme o nej veľa počuť. Vzhľadom na jej kvality nie je žiadnym prekvapením, že sme si ju chceli podchytiť zmluvou,“ povedala športová riaditeľka MŠK Iuventa Helena Aspridu.

        • Skvelá Tamara
          • Skvelá Tamara

          • GDAŇSK. Slovenská reprezentantka Tamara Tokárová obsadila 7. miesto na MS v rýchlokorčuľovaní na krátkom ovále v Gdaňsku. Vo štvrťfinálovej jazde na 1500 m dosiahla tretí najrýchlejší čas a v následnom semifinále skončila druhá. Vďaka tomu sa dostala do šesťčlenného finálového súboja o medaily. V ňom napokon triumfovala Maďarka Maja Dora Somodiová, Tokárová za ňou zaostala o viac než tri sekundy.

            Správa bola prevzatá z TASR

            Museli sme si overiť, ako sa dá v šesťčlennom finále skončiť na siedmom mieste. Takto: finále bolo pôvodne sedemčlenné, ale kvôli "výhodam", ktoré v súťažiach v šortreku existujú, bolo dievčat nakoniec osem. Tamara bola dve kolá pred koncom na skvelom druhom mieste, ale žiaľ niekoľko pretekárok spadlo a keďže jedna z nich zostala ležať na dráhe, tak sa finále prerušilo a opakovalo už len za učasti siedmych pretekárok. Tu už Tamare chýbali sily. Škoda. Taký je však šport.

        • Vo florbale víťazne
          • Vo florbale víťazne

          • V piatok sa okresného kola zúčastnili aj dievčatá. Tentokrát to boli zápasy vo florbale a naše dievčatá potvrdili úlohu favoritiek a po štyroch víťazstvách, v ktorých inkasovali len dva góly postúpili do ďalšieho kola školských súťaží.

            Prinášame aj prehľad jednotlivých výsledkov:

            • EKG - SSŠŠ ELBA 0:4
            • SŠ Masarykova - SSŠŠ ELBA 0:3
            • Gymnázium sv. Moniky - SSŠŠ ELBA 0:3
            • SZŠ Bazila Veľkého - SSŠŠ ELBA 2:4

            Dievčatám za reprezentáciu školy ďakujeme.

        • Športové návraty
          • Športové návraty

          • Minulý týždeň sa uskutočnili okresné kolá hneď v dvoch športoch. Najprv sa vo štvrtok predstavili chlapci na basketbalovom turnaji. Basketbalistov je v našej škole minimum a tak sme nemali veľké oči. Napriek tomu chlapci zo štyroch stretnutí uspeli v troch a skončili na druhom mieste.

            Prinášame aj jednotlivé výsledky:

            • SZŠ - SSŠŠ ELBA 2:18
            • Gymnázium sv. Moniky - SSŠŠ ELBA 9:6
            • SOŠ gastronómie a služieb - SSŠŠ ELBA 8:26
            • SPŠ strojnícka - SSŠŠ ELBA 7:14

            Za reprezentáciu školy chlapcom ďakujeme

        • Krásny úspech druhákov v Európskej štatistickej súťaži
          • Krásny úspech druhákov v Európskej štatistickej súťaži

          • Žiaci 2. M triedy v zložení: Ema Baricová, Liana Chomišáková a Patrik Svoboda sa zapojili do Európskej súťaže v štatistike (European Statistics Competition, ESC). Súťaž organizuje Štatistický úrad Slovenskej republiky spolu s Eurostatom, štatistickým úradom Európskej únie. Nad súťažou má záštitu Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Do súťaže sa prihlasuje tím, ktorý pozostáva z 1 až 3 žiakov a vedie ho učiteľ (tútor). Tímová práca poskytuje priestor na spoluprácu. Súťažiaci získavajú v priebehu súťaže nové vedomosti z oblasti štatistiky, naučia sa pracovať so štatistickými dátami. Národné kolo má dve etapy. V prvej súťažiaci vypĺňajú testy. Do druhej etapy postupuje maximálne prvých 20 tímov v každej vekovej kategórii, ktoré zároveň dosiahli viac ako 50 % bodov. Ak je 20. miesto zdieľané, teda tímy majú rovnaký počet bodov, do 2. etapy postupujú všetky tímy zo zdieľaného 20. miesta. Úlohou v 2. etape je vypracovať analýzu na základe poskytnutých štatistických údajov. V školskom roku 2023/2024 prebieha súťaž v 20 európskych krajinách. 

            V prvej etape národného kola, ktorá začínala 12. decembra 2023 a končila 12. januára 2024, vypĺňali súťažiaci tri testy online priamo na stránke ESC 2024. Každý test obsahoval 10 otázok a ponúkal 4 možnosti odpovede. Vždy z nich bola len jedna správna. 

            1. Test základných znalostí: prvý súbor testových otázok preveroval znalosti základných pojmov zo štatistiky (pochopenie základných štatistických pojmov, interpretácia grafov, základné výpočty pravdepodobností atď.).
            2. Test zameraný na používanie oficiálnych zdrojov štatistických údajov: cieľom bolo odpovedať na 10 otázok týkajúcich sa rôznych štatistických údajov. Na zodpovedanie týchto otázok bolo potrebné pozrieť si webový portál ŠÚ SR, https://slovak.statistics.sk a ďalšie webové stránky iných štatistických inštitúcií.
            3. Test zameraný na interpretáciu štatistického dokumentu: cieľom bolo odpovedať na 10 otázok, ktorých odpovede sa nachádzali na stránke Eurostatu v publikácii na tému SDGs&me („Ciele trvalo udržateľného rozvoja a ja)“.

            Každý z troch testov v prvej etape národného kola bol hodnotený nasledovne:

            • za správnu odpoveď získal súťažný tím 1 bod,
            • pri nesprávnej odpovedi sa odpočítalo 0,33 bodu,
            • za žiadnu odpoveď neboli udelené ani odpočítané žiadne body.

            Maximálny počet bodov za každý z troch testov bol 10 bodov.

            Výsledok z 1. etapy sa získal ako aritmetický priemer z výsledkov získaných v každom z 3 testov, ktorý sa následne vynásobil desiatimi a zaokrúhlil na jedno desatinné miesto. Konečné skóre mohlo dosiahnuť hodnotu maximálne 100 bodov.

            Naši druháci súťažili v kategórii B (žiaci 1. a 2. ročníka gymnázií, stredných odborných škôl a zodpovedajúcich ročníkov 8-ročných gymnázií), do ktorej sa celkovo zapojilo 156 tímov. V prvej etape národného kola dosiahli naši žiaci obrovský úspech. Prebojovali sa medzi 24 najlepších tímov, ktoré postúpili do 2. etapy (Výsledky). Ďakujeme za skvelú reprezentáciu školy a gratulujeme k tomuto krásnemu úspechu.

            Druhá etapa národného kola súťaže prebieha od 19. januára 2024 do 1. marca 2024 do 23:59 h. Následne v termíne od 4. do 22. marca 2024 odborná porota posúdi prezentácie súťažiacich tímov. Vyhlásenie celkových výsledkov národného kola ESC 2024 sa uskutoční 25. marca 2024. Celkový počet bodov získaný v 1. etape a 2. etape národného kola rozhodne o víťazoch na národnej úrovni ESC 2024. Tri najúspešnejšie tímy v každej vekovej kategórii získajú hodnotné ceny. Úlohou 2. etapy je vypracovať z poskytnutých dát projekt - analýzu, interpretovať údaje a uviesť nejaké charakteristiky a trendy vývoja. Prezentácia musí obsahovať ciele analýzy, metódy práce: použité nástroje, techniky analýzy údajov atď., výsledky: tabuľky, grafy, infografiky, popísané výsledky analýz, závery.

            Pri hodnotení dokumentu, ktorý majú tímy za úlohu vypracovať v druhej etape národného kola sa zohľadnia tieto aspekty:

            • Štruktúrovanie prezentácie (maximálne 10 bodov).
            • Formálna správnosť a prehľadnosť (maximálne 15 bodov).
            • Jasne definované zdôvodnenie cieľov a návrhu postupu riešenia (maximálne 30 bodov).
            • Vhodnosť navrhovanej analýzy a spracovania informácií (výber ukazovateľov, typy grafov a tabuliek) pre stanovené ciele (maximálne 30 bodov).
            • Záver analýzy (maximálne 10 bodov).
            • Vykonaná analýza zodpovedá úrovni vzdelania tímu (maximálne 5 bodov).

            V prípade identických prezentácií z hľadiska grafického dizajnu a/alebo obsahu, skóre tímov, ktoré tieto prezentácie pripravia, sa zníži na polovicu. Porota pridelí každej odovzdanej práci maximálne 100 bodov. Výsledok z druhej etapy národného kola bude zahrnutý do výpočtu výslednej známky s váhou 75 %. Porota určí poradie 5 najlepších tímov v každej vekovej kategórii. Rozhodnutie poroty je konečné.

            Eme, Liane a Patrikovi držíme palce a prajeme im veľa úspechov, aby sa im podarilo vytvoriť pútavú, hodnotnú, originálnu prezentáciu. 

        • Športovec mesiaca január
          • Športovec mesiaca január

          • Od dnes máte opäť možnosť hlasovať o najlepšieho športovca mesiaca. Tentokrát sú nominovaní piati športovci, ktorí nás zaujali v mesiaci január. Keďže v kalendári je stále zima, tak je jasné, že sú to predovšetkým zástupcovia zimných športov a hneď traja hokejisti. Hlasovať môžete za týchto žiakov školy:

            1. Ivan Thomka - ľadový hokej
            2. Dorota Pitoňáková - snowboarding
            3. Michaela Ižarová - shorttrack
            4. Tatiana Blichová - ľadový hokej
            5. Ema Lacková - ľadový hokej

            Hlasovanie bude prebiehať od stredy 13. 2. 2024 od15:00 hod., do nedele 18. 2. 2024 do 23:45 hod.

            Hlasovať môžete tu: Hlasovanie

        • Športovec mesiaca december
          • Športovec mesiaca december

          • Športovcom mesiaca december sa stal plavec, vicemajster Slovenska v disciplíne 50 m motýlik, reprezentant Slovenska Ján Sciranka. Cenu sme odovzdali trošku neskôr, ale predsa sa dostala k majiteľovi. Gratulujeme!!!

        • Reprezentačný ples ELBA a EVA
          • Reprezentačný ples ELBA a EVA

          • V sobotu 10. 2. 2024 sa uskutočnil v priestoroch športovo kultúrneho centra El Park ďalší reprezentačný ples škôl ELBA a EVA. Krásne pripravená sála učiteľkami ZUŠ bola predzvesťou veľmi dobrej zábavy a tá naozaj počas celého plesu bola a s pribúdajúcim časom gradovala.

            Po privítaní hostí sa slova ujal moderátor večera a spolu so zriaďovateľom škôl a školských zariadení ELBA a EVA Ing. Emilom Blichom ples otvorili. Po prípitku nasledovalo predtancovanie, ktoré predviedol tanečný pár Kristína Hirčková s Gabrielom Bodnárom zo Show DS Košice. Po nich ukázali svoje tanečné umenie aj hostia plesu, ktorým do tanca hrala skupina Koňare a DJ Vlado DX. Nasledovalo skvelé jedlo a po ňom vystúpenie hviezdy večera Jána Pisančina, ktorého všetci poznáme ako Andera z Košíc. Svojím trištvrte hodinovým vystúpením rozosmial celú sálu a sem tam tiekli pri výbuchoch smiechu aj slzy. Po hlavnom programe sa už opäť tancovalo. S jedinou dlhšou prestávkou počas tomboly, v ktorej bolo viac ako 50 cien. Napriek tomu sa podarilo ceny rozdať v relatívne rýchlom čase a tanečníci nestihli vychladnúť a mnohí z nich tancovali až do skorých ranných hodín.

            Veríme, že všetci zúčastnení sa na našom plese cítili príjemne a že sa stretneme znovu aj o rok. Lebo nielen sa má človek chlebom živiť, ale aj zábavou..

        • Volejbalisti víťazne
          • Volejbalisti víťazne

          • Včera sa odohrali základné skupiny okresného kola stredných škôl vo volejbale zmiešaných družstiev. V skupine "B" sa predstavilo aj naše družstvo a po troch víťazstvách bez straty setu postúpili do okresného finále. Postupne zvíťazili nad Gymnáziom bl. biskupa Gojdiča 2:0, Gymnáziom sv. Moniky 2:0 a do tretice rovnakým pomerom setov aj nad Strednou priemyselnou školou stavebnou v Prešove. Gratulujeme!!!

        • Valentínske korčuľovanie pre páry
          • Valentínske korčuľovanie pre páry

          • 14. február je deň, kedy sa oslavuje Valentín. Tento deň je sviatkom všetkých zamilovaných, kedy si vyznávame lásku viac ako inokedy. Obdarúvame sa kvetmi, sladkosťami, či inými drobnosťami a stretávame sa na romantických miestach. Tento rok vyšiel tento sviatok na "popolcovú stredu", a tak sme sa rozhodli zorganizovať "Valentínske korčuľovanie pre páry" už deň vopred. Korčuľovanie bude naozaj len pre páry a okrem príjemného osvetlenia a romantickej hudby, budeme mať pre vás aj sladké prekvapenie. Korčuľovanie bude zdarma. Jedinou podmienkou je registrácia na tomto linku: Valentínske korčuľovanie pre páry

        • Povzbuďte dievčatá
          • Povzbuďte dievčatá

          • V sobotu sa prešovské hokejistky predstavia na domácom ľade v prvom stretnutí semifinále ženskej hokejovej ligy proti HC Osy Spišská Nová Ves a budú potrebovať aj vaše hlasivky v boji o postup do finále ligy. Veríme, že prídete aj dve naše dievčatá povzbudiť v hojnom počte. Takže sobota 3. 2. 2024 o 17:40 hod. Zimný štadión Prešov.