• ELBA DAY 2024
          • ELBA DAY 2024

          • V piatok 6. septembra sa v areáli našej školy uskutočnila každoročná akcia s názvom ELBA day. Tohtoročný začiatok septembra síce nie je tradičný vonkajšími teplotami vzduchu, ktoré pripomínajú ešte stále skôr tropické leto, ale vône slivkového lekváru a domáceho chleba, ktoré sa šírili od skorého rána okolím nám všetkým pripomenuli, že začiatok jesene je už nenávratne na svojom začiatku.

            Okrem poctivého biolekváru, ktorý sa varil tradičnou metódou v kotlíku bez pridaného cukru, si mohli žiaci vyskúšať aj mletie múky tradičnými spôsobmi – nielen škôlkári, ale aj stredoškoláci zistili, ako sa melie kukurica a obilie len pomocou mlynských kameňov, žarnova a vlastnej sily. Návrat k poctivému remeslu a tradíciám je v súčasnosti trendom vo všetkých krajinách a sme radi, že aj ELBA sa vďaka pánovi zriaďovateľovi Ing. Emilovi Blichovi a Súkromnému centru voľného času snaží sprostredkovať čaro návratov nielen svojim najmladším členom, ale aj žiakom strednej školy a jej zamestnancom.

        • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025
          • Slávnostné otvorenie školského roka 2024/2025

          • Prázdniny rýchlo uplynuli a brány školy sa pre našich žiakov opäť otvorili. Obzvlášť rozžiarení a plní očakávaní prichádzali naši prváci, pre ktorých sa 2. september 2024 určite zapíše medzi tie pamätné.

            Všetkým žiakom a pedagógom želáme v novom školskom roku veľa elánu, radosti a úspechov a rodičom veľa trpezlivosti. Urobíme všetko preto, aby sa Vám dostalo čo najkvalitnejšieho vzdelania. Našim prianím je, aby ste sa každé ráno do školy tešili, aby ste sa v škole cítili príjemne a s dobrým pocitom ste z nej popoludní odchádzali. A tiež aby ste popri svojej hlavnej činnosti – učeniu, zažili aj krásne chvíle oddychu, zábavy a pohodových chvíľ s priateľmi.