• Ukončenie školského roka
          • Ukončenie školského roka

          • 30. júna sme spoločne so SSOŠ ukončili školský rok 2021/2022. Tento rok mali žiaci plnohodnotné vyučovanie, úspešne sme odmaturovali a odnášame si krásne zážitky zo školských akcií aj z koncoročných výletov. Na Nádvorí úspechov sme ocenili našich najúspešnejších žiakov. Prajeme Vám všetkým pekné letné prázdniny.

        • Športový deň a súťaž o najchutnejší guľáš
          • Športový deň a súťaž o najchutnejší guľáš

          • Posledný deň pred vydávaním vysvedčení už každoročne patrí milému športovo-gastronomickému podujatiu - športovému dňu, ktorý je spojený so súťažou o najlepší guláš. Tento rok sa naše priestory zaplnili žiakmi z troch škôl: Súkromnej strednej odbornej školy ELBA, Súkromnej strednej športovej školy ELBA a hostili sme aj Súkromnú spojenú školu – European English School zo Solivarskej ulice. Pod organizačnou taktovkou Mgr. Radoslava Kubánku žiaci súťažili v štyroch športových disciplínach: hod na cieľ, kop na cieľ, prekážková dráha, hod polenom a napriek horúcemu počasiu podávali výborné výkony. Bodkou za súťažami bola divácky atraktívna disciplína – preťahovanie lanom, kde si víťazný vavrín odnáša trieda III. A a VII. G.

            Popri športovaní sa žiaci činili aj pri príprave obeda a porota mala neľahkú úlohu z jedenástich navarených gulášov vybrať tie tri víťazné. Nakoniec sa ale jednohlasne zhodla a tretie miesto pridelila žiakom zo SSŠŠ ELBA, triede I. A, ktorá si ako ocenenie odnáša maxi varechu, ktorú určite využije aj o rok. Na druhom mieste bol guláš zo SSOŠ ELBA, trieda III. U bola ocenená maxi naberačkou a aj v tejto disciplíne opäť dominovali žiaci zo SSŠŠ ELBA – trieda III. A a VII. G, ktorej pribudol smaltovaný gulášový kotlík.

            Všetkým zúčastneným ďakujeme a veríme, že o rok sa toto podujatie opäť vydarí.